HaberlerProjeler

Bir Proje Daha Hayata Geçiyor.

Belediye Başkanımız Ali Sülük’ün talimatlarıyla, Belediyemize ait taşınmaz Mezarlık vasfından çıkartılarak arsa vasfına dönüştürülüyor.

Başkanımızın yaptığı açıklamada; “Göreve geldiğimiz günden beri, Üretken Belediyecilik düsturuyla çıktığımız bu yolda; Vatandaşlarımızın talebi üzerine, yıllardır çözülemeyen bir sorunun üstesinden geliyoruz. Ulaştepe Mahallesi Karatepe mevkii Ada 403 Parsel 2’de Belediyemiz adına kayıtlı taşınmazda yapılacak olan İmar uygulaması neticesinde; Mezarlık vasfındaki taşınmazın niteliği imar planına uygun olacak şekilde arsaya dönüştürülerek vatandaşların tapu sorunu çözülecektir. Bu uygulama kapsamında Belediyemizce çalışmalar yürütülmekte olup, sona gelinmiştir. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.