Akşemseddin ve İskilip Paneli Yapıldı.

Vefatının 564. Yılında ilçemizde “Akşemseddin ve İskilip Paneli” düzenlendi.
Belediye Başkanımızın Ali Sülük’ün yaptığı açıklamada; “Şeyh Yavsi Caminde ki Mevlid-i Şerif sonrası Öğretmenevi Konferans salonunda düzenlenen Panel etkinliği, Çorum Vali Yardımcısı Sn. Tamer Orhan, Kaymakamımız Sn. Yunus Emre Vural, Belediye Başkan Vekilim Hatun Çam, Daire amirleri, vatandaşlarımız ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleşti. Oturum Başkanlığını Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Türkiye Yazarlar Birliği Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan yaparken, konuşmacılar ise Türkiye Yazarlar Birliği Şeref Başkanı D.Mehmet Doğan, Hemşehrilerimiz Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Yakup Çoştu, Arkeolog/Araştırmacı yazar Ali Kılcı ve Bolu Çorumlular Derneği Şeref Başkanı Fikret Kısar’dan oluştu. Bugün burada çok güzel bir panel olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çok saygın hocalarımızı bizlerin istifadelerine sunan herkese çok teşekkür ederim. İskilip Belediye Başkanı olarak bu ve benzeri çalışmaların yanında olacağımı belirtmek isterim. Ayrıca bu yaptığımız etkinliklerle de ilçemizin adını ülke genelinde duyurma fırsatını yakalıyoruz. Konuşmacı olarak katılan değerli hocalarımıza, Panelimizi sonuna kadar izleyen davetliler ve İskilip halkına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.