TOKİ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

İlçemiz Erenler Mahallesinde Belediyemizce tahsis edilen araziye yapılacak 204 adet TOKİ konutu ile ilgili AK Parti Çorum Milletvekilimiz Sn. Oğuzhan KAYA’nın verdiği müjdeli haber neticesinde, Hak sahiplerinin belirleneceği kura işlemlerinin 15.12.2022 tarihinde yapılacağı netlik kazanmıştır. Bu hizmetin İskilip’imize kazandırılmasında emeği geçen; başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ olmak üzere; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat KURUM’a, Belediyemizce tahsis edilerek zemin etüdü ve imar çalışmaları yapılan arazi ile ilgili olarak önümüze çıkan her engelde yanımızda olan AK Parti Çorum Milletvekillerimiz Sn. Oğuzhan KAYA’ya ve Sn. Ahmet Sami CEYLAN’a ilçemize vermiş oldukları destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederim. Memleketimize hayırlı ve uğurlu olsun.