İSKİLİPLİLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN ALİ SÜLÜK’E ZİYARET

Ankara İskilipliler Derneği, dernek Başkanı Salih Şerbetçi, Yönetim Kurulu Üyeleri ve kalabalık bir heyetle birlikte İskilip Belediyesini ziyaret ettiler. Başkan Ali Sülük’ün ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Esnaf Oda temsilcileride hazır bulundu. İskilip Esnaf kefalet kooperatifi Başkanı İsmet Uslu ve Marangozlar Odası Başkanı Selami Koçyiğit’inde katıldığı ziyarette esnaflar ve dernek yönetimi ile de bir toplantı düzenlendi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ali Sülük, İskiliplilerin dernekleşme faaliyetlerini belediye olarak desteklediklerini ifade etti. Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, İskilipliler Derneği Başkanı Salih Şerbetçi, ilçeye başlatmış oldukları kültür gezilerinin artarak devam edeceğini, İskilip’in tanıtımı ve gelişimi ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Ziyaretçileri teker teker dinleyen Başkan Ali Sülük, görüş ve önerileri not aldı. Öte yandan konu ile ilgili Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Nazik ziyaretlerinden dolayı, Ankara İskilipliler Derneği Başkanı Sayın Salih Şerbetçi bey ve çok değerli Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim. Kendileri ile esnaf temsilcilerimiz ve esnaflarımızla birlikte verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Sayın Başkan ve değerli yönetim kurulu üyelerine İlçemize gerçekleştirdikleri kültür gezileri için teşekkür ederim. İskilip’in gelişimi için elini taşın altına koyan tüm hemşerilerimize yürekten şükranlarımı sunarım.” Dedi.