BELEDİYEMİZDEN TURİZM ATAĞI

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Yöresel Ürünler ve El Sanatları sergisine İskilip Belediyesi olarak katıldık.

İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından Kent meydanındaki Turizm çadırlarında düzenlenen turizm haftası nedeniyle organize edilen turizm etkinliğinde Belediyemiz tarafından yöresel ürünler sergilendi.

Belediyemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organizatörlüğünde İskilip’de üretilen, el sanatları, yöresel ürünler ve ev yapımı gıda türünde ürünler stantta ki yerini aldı. İskilip esnafının ve vatandaşların turizm etkinliğine büyük ilgi ve desteklerinin olduğu gözlemlendi.

Belediyemizin ürün standındaki malzemeler hafta sonu 21.04.2019 pazar günü dahil olmak üzere akşama kadar Valilik karşısında ki turizm çadırında sergilenecek. Çorumda yaşayan hemşehrilerimizi el emeği göz nuru olan ürünlerimizi görmeye davet ediyoruz.