İSKİLİP BELEDİYESİ

ARAÇ FİLOMUZU GÜÇLENDİRİYORUZ

İskilip Belediyesi araç filosu güçleniyor.

İskilip Belediyesi araç filosuna bir adet sıfır çöp kamyonu eklendi. İptal edilen çöp özelleştirilmesinin ardından alınan sıfır iki adet römorklu traktörle birlikte sıfır çöp kamyonuda İskilip belediyesi araç filosuna eklendi. Çöp özelleştirilmesinin iptalinin ardından belediyenin her ay ikiyüzelli bin tl kara geçtiğini ifade eden Başkan Ali Sülük, ektiklerimizi biçiyoruz diyerek konuyu sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Ali Sülük yaptığı açıklamada“Ektiklerimizi biçmeye başladık.Belediyemizin sırtında yıllardır bir yük olan çöp özelleştirilmesinin iptali akabinde sağladığımız tasarruflarla belediyemiz araç teçhizatını güçlendiriyoruz. Bu kapsamda bir adet Çöp kamyonunu İlçemize kazandırdık. İskilip’imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu vesile ile özelleştirmenin iptali ile birlikte elde olmayan sebeplerden dolayı oluşan bazı aksaklıklar için tüm hemşerilerimizden özür diliyorum.”Dedi.