İSKİLİP BELEDİYESİ
Haberler

E TWİNNİNG PROJE KURUCU ORTAĞI TAKVİM ÇALIŞMASI YAPTI

      Misakımilli İlkokulu Öğrencileri ve Öğretmeni Rasim Çınar ‘dan, Belediye Başkanımız Ali Sülük’e anlamlı ziyaret.

     İlçemizin köklü okullarından Misakımilli İlkokulu 4-D sınıfı Öğrencileri ve Öğretmenleri Rasim Çınar, yürüttükleri e twinning projesi kapsamında Belediye Başkanımız Ali Sülük’e 2022 yılı proje takvimini hediye etmek için ziyarette bulundular.  Öğrencilerin yapmış oldukları çalışmaları, bu çalışmalar esnasında çekilen fotoğrafları ve ünlü matematikçilerin yer aldığı proje takvimi; Öğrenciler tarafından Başkan Vekilimiz Hatun Çam’ a takdim edildi.

     Misakımilli İlkokulu 4-D sınıf öğretmeni ve aynı zamanda ‘Doğanın Matematiği Matematiğin Doğasıdır’ e Twinning projesi kurucu ortağı olan Rasim Çınar proje ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Öncelikle, bize zaman ayırıp bu anlamlı hediyeyi kabul ettikleri için Başkan Beye ve Vekili Hatun Çam Hanımefendiye teşekkür ediyorum. Matematiği ve soyut kavramlar öğrenmekte zorlanan öğrenciler için planlanmış bir projenin kurucu ortağı olmaktan mutluluk duyuyorum. Çocukların matematiği ve matematik kavramlarını, matematik sembollerini daha kolay, daha kalıcı öğrenmelerini sağlamak; günlük hayatın içerisindeki matematiğin farkına varmak, teorik bilgiyi günlük hayatla ilişkilendirmek bu projenin temel felsefesini oluşturur.   

     Kurucu ortaklığını Denizli Bozkurt Atatürk İlkokulu Sınıf Öğretmeni Zehra Pekel ile beraber yaptığımız ve Azerbaycan dan da toplam 9 Öğretmen ile yaklaşık 150 Öğrencinin katıldığı projenin Aralık ayı etkinliklerinden olan; “Ünlü Matematikçiler ve Buluşları” konulu 2022 yılı çalışma takvimi isme özel hazırlayarak Belediye Başkanımız Sayın Ali Sülük Bey’e ulaştırılması için Başkan Vekilimiz Hatun Çam’ a takdim ettik” dedi.

    Belediye Başkanı Vekilimiz Hatun Çam, “ Nazik ziyaretleri ve Başkanımız için hazırlanmış olan Proje Takvimi için Misakımilli İlkokulu Öğrencileri ve Öğretmeni Rasim Çınar’a teşekkür ediyorum” dedi.