BAŞKANIMIZ, TURŞU ATÖLYESİNİ KONTROL ETTİ.

Belediye Başkanımız Ali Sülük, kurulumu tamamlanan Turşu Atölyesinde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Ali Sülük, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen, 2020 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında ilçeye kazandırılan Turşu Atölyesinde incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme sırasında S.S. İskilip Yöresel Ürünler Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Suna Kambur, yapılan çalışmalar hakkında Başkanımıza bilgi verdi.

Başkanımız yaptığı açıklamada, “ Proje Birimimiz tarafından hazırlanan ve Valiliğimiz tarafından hayata geçirilen Turşu Atölyesi Projemizin kurulum aşaması tamamlandı. Turşu Atölyemizin en kısa zamanda faaliyete başlaması için gerekli çalışmaları yapacağız. Turşu Atölyemiz üreten kadınlarımıza ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.