KASIM AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK

Kasım Ayı Meclis Toplantısını, meclis salonumuzda gerçekleştirdik.

Kasım Ayı Meclis Toplantısı, Başkanımız Ali Sülük’ün Meclis Başkanlığında, Toplantı Salonunda gerçekleşti. Gündem dışı olarak, İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın yayınladığı Twit ve Mutaflar Mahallesi Muhtarı Hamdi Gençcan’ın verdiği dilekçesi, Belediye Meclisince görüşüldü.

“AYTUN ÇIRAY KINANDI”

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın, İskilip hakkında yayınladığı Twiti, Belediye Meclisimizce kınandı.

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın paylaşmış olduğu Twiti sebebiyle, Belediye Meclisi kınama kararını oy birliği ile kabul etti.

2 SOKAĞIN İSMİ DEĞİŞTİRİLDİ

Başkanlık Divanı tarafından Belediye Meclisine sunulan önergeyle, Abaza ve Elmalı Sokaklarda isim değişikliğine karar verildi.

Gelen talepler üzerine Mutaflar Mahallesi Abaza ve Elmalı Sokaklarımızda isim değişikliğine gidildi. Belediye Meclisimize sunulan önergeyle; Mutaflar Mahallesi Abaza Sokağın ismi Şehit Piyade Er Bahattin Gündüz, Elmalı Sokağın ismini ise; İlçemizin değerlerinden Albay Mustafa Biçerin ismini Belediye Meclisimize sunduk. Belediye Meclisine sunduğumuz önerge oy birliği ile kabul edildi.