İSKİLİP BELEDİYESİ

ASLAN, BALKAN ŞAMPİYONU

Belediye İskilipspor Güreş Takımımız, şampiyonluk serisini devam ettiriyor.

Belediye İskilipspor Güreş Takımı Sporcumuz Mürsel Aslan, Yunanistan’da düzenlenen Balkan Şampiyonasında; Final maçında karşılaştığı Yunan rakibini yenerek, Balkan Şampiyonu oldu.

TEŞEKKÜRLER EVLAT

Belediye İskilipspor camiasının çatısı altına çalışmalarını sürdüren Güreş Takımımıza desteklerini her gün daha da artıran Belediye Başkanımız Ali Sülük, “ Gazi Paşanın ‘Türk milleti anadan doğma sporcudur. Henüz yürümeye başlayan köy çocuklarını bile harman yerinde güreşirken görürsünüz’ sözlerini ve ilçemizde güreş sporuna eğilimli gençlerin çok olduğunun bilinciyle hareket ederek; Belediye İskilip Spor Güreş Takımımıza desteğimiz her geçen gün arttı. Bizim onlara olan inancımız ve desteklerimiz sayesinde sporcularımız; ilçemizi ve ülkemizi temsil etmeye başladılar. Balkan Şampiyonasında Türk’ün bileğinin bükülemeyeceğini tüm dünyaya gösteren sporcum Mürsel’i, onu yetiştiren anne ve babasını ayrıca bu zamana kadar teknik açıdan geliştiren Güreş Antrenörümüz Adem Uysal’ı tebrik ediyorum. Bizlere bu gururu yaşattığın için, teşekkürler aslan parçası” dedi.