BAŞKAN ALİ SÜLÜK’TEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçede görev yapan öğretmenler onuruna yemek verdi. Çok sayıda öğretmenin katıldığı yemekli toplantıda bayan öğretmenlere karanfil hediye edildi. İskilip dolmasının ikram edildiği programda Başkan Ali Sülük, katılımlarından dolayı tüm misafirlere teşekkür ederken, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Bayat Kaymakamı, İskilip kaymakam vekili Mustafa Çelik’inde katıldığı yemek ikramında Başkan Ali Sülük, tüm misafirleri Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte kapıda karşıladı. Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen yemekte İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu’da bir konuşma yaptı. Atçıoğlu konuşmasında düzenlenen yemekten dolayı Başkan Ali Sülük ve İskilip Belediyesine teşekkür etti.