ÇÖP TOPLAMA İŞİ BELEDİYE BÜNYESİNE ALINDI

İlçemizde on beş yıldır özelleştirme yolu ile özel firmalarca uygulanan çöp toplama işi, sözleşmenin 23.08.2019 tarihi itibari ile bitmesiyle birlikte, ihale yenilenmeyerek belediye bünyesine alındı. İskilip Belediyesine aylık iki yüz elli bin tl maliyeti olan Çöp toplama işinin yeni dönemle belediye bünyesine alınması ile birlikte yaklaşık yüz elli bin tl İskilip Belediyesinin kar sağlayacağı bildirildi.

Araç teçhizatının hazırlanması ile birlikte başlayan yeni dönem, İskilip Belediyesi tamirhanesinde düzenlenen program da kurban kesilerek dualarla başladı. Başkan Ali Sülük yaptığı açıklama da “ Belediyemize aylık yaklaşık ikiyiz elli bin tl maliyeti olan çöp özelleştirmesin, belediye bünyesine alınması ile birlikte, belediyemiz aylık yüz elli bin tl kar elde edecektir. İskilip’imize hayırlı uğurlu olsun.”Dedi.