Genel

BAŞBUĞ TÜRKEŞ VEFATININ 22. YILINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE ANILDI

Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş ebediyete intikalinin 22. Yıl dönümünde İskilip Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocağı tarafından düzenlenen programla anıldı.

İkindi namazı öncesi merhum Alparslan Türkeş’in aziz ruhuna Ulucami’de Mevlid-i Şerif okutuldu. Okunan Mevlid-i Şerif’in ardından cami çıkışında vatandaşlara helva ikram edildi.

MHP Kadın Kolları tarafından Ulucami etrafındaki meydanda açılan fotoğraf sergisini çok sayıda İskilipli gezdi. Birbirinden özel fotoğraflar ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.

İskilip Çarşı Camii yanında düzenlenen etkinliğe İskilip’in yeni Belediye Başkanı Ali Sülük, MHP İlçe Başkanı Ali Alıcı, MHP eski Belediye Başkanı Mehmet Lokum, MHP Kadın Kolları Başkanı Semra Mucu, MHP Belediye Meclis Üyeleri, Ülkü Ocağı Başkanı Atıf Boncuk, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.