MAHALLE MUHTARLARINDAN BAŞKANIMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN SÜLÜK; “AYRIŞMAYA DEĞİL BİRLEŞMEYE İHTİYACIMIZ VAR”

14 Merkez Mahalle muhtarı Belediye Başkanımız Ali Sülük’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette tebrikleri kabul eden Başkan Ali Sülük her zaman muhtarların emrinde olduklarını, her mahalleye eşit mesafede eşit hizmet götüreceklerini belirterek, bu hizmetleri gerçekleştirirken muhtarlardan da katkı beklediğini söyledi.

Belediye Başkanımız Ali Sülük muhtarlara yönelik yaptığı kısa konuşmada “ Katkılarınız bizler için son derece önemli. Sizlerde mahalle sakinlerinize eşit mesafede olmanızı temenni ediyorum. Ayrım yapmadan eşit hizmet verenlerden Allah razı olsun. Ayrışmaya değil birleşmeye, birlikte hareket etmeye ihtiyacımız var. Detaylı konuları görüşebilmek için periyodik toplantılar gerçekleştireceğiz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, sizlere de hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, başarılar diliyorum” dedi.