Elmabeli Orman Parkı Belediyemiz Bünyesinde Hizmet Verecek

İskilip Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 27.07.2023 tarihinde ihale edilen Elmabeli Orman Parkı işletme hakkı, yirmi yıllığına İskilip Belediyesi Bahçeli Turizm İnş. Gıda San. Tic. Ltd. Şirketi uhdesinde kalmıştır.

01.10.2023 Tarihinde imzalanan sözleşmeye istinaden, İskilip Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan mesire alanında personellerimle incelemede bulunduk.

Doğa turizmine kazandıracağımız bu alanda kış mevsimi gelmeden kır kafeteryasını vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. 2024 yılı ilk baharında vatandaşlarımızın aileleriyle ve sevdikleriyle birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri Kır Lokantası, Kır Kahvesi, Yürüyüş Yolları, Seyir Terası ve Piknik Alanlarının olduğu Sosyal Tesisimizin tamamı hizmete girecek.

İskilip Belediyesi Elmabeli Sosyal Tesisi ve Mesire Alanımızın ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diler, emeği geçen herkese teşekkür ederim.