BELEDİYE –İŞ SENDİKASI İLE İMZALAR ATILDI

Belediye Başkanımız Ali Sülük, Belediye İş Sendikası ile yaptığı müzakereler neticesinde; Belediyemiz daimi işçilerinin hak ve alacaklarını kapsayan, Toplu İş Sözleşmesi Başkanlık makamında; Belediye – İş Sendikası Çorum İl Başkanı Mehmet Şen, Belediye İş Sendika Sekreteri Samet Kır ve Belediye Sendika temsilcilerinin katılımı ile imzalandı.

Başkanımız yaptığı açıklamada; “Belediye – İş Sendikası Çorum İl Başkanlığı ve Belediyemiz arasında Daimi İşçi Personellerimizi kapsayan toplu iş sözleşmemizi imzaladık. Bu sözleşme ile personellerimizin tüm hak ve alacakları güvencemiz altındadır. Kıymetli çalışanlarımıza hayırlı olsun olmasını diliyor; aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu günlerde kullanmasını temenni ederim” dedi.