BELEDİYE ÇALIŞANLARIMIZ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Belediye çalışanlarımız, minik yağmur için kan bağışında bulundular.

Geçtiğimiz hafta kan ve kök hücre çağrısında bulunan, hemşerimiz Zeynep ve İbrahim Çiftinin 9 yaşında ki minik kızı Yağmur ve diğer kan bekleyen hastalar için, Belediye çalışanlarımız kan bağışında bulundular.

PERSONELİMİ TEBRİK EDİYORUM

Başkanımız yaptığı açıklamada, “ 9 yaşındaki küçük kızımıza ve kan bekleyen tüm hastalarımız için, kan bağışında bulunarak, örnek bir davranış sergileyen, tüm personellerimi tebrik ediyorum” dedi.

TÜM HASTALARIMIZA UMUT OLURUZ

Belediye çalışanlarımız yaptığı açıklamada, “ Hemşerimiz Minik Yağmur ve kan bekleyen hastalar için, kan vererek umut olmayı düşündük. Şifa bekleyen tüm hastalarımıza, Cenab-ı Allah’tan Şifa niyaz ediyoruz. İnşallah arkadaşlarımızın ve ilçe halkımızın bağışladığı kanlarla Minik Yağmurumuza ve tüm hastalarımıza umut oluruz” dedi.