DUYURUHaberler

Belediye Başkanımız Ali Sülük’ün Ramazan Mesajı

Belediye Başkanımız Ali Sülük; “rahmet, mağfiret, bolluk ve bereket ayı olan mübarek Ramazan günlerini İskilip’te en iyi şekilde değerlendirmek için Belediye olarak her türlü hazırlığı yaptıklarını” söyledi.

“RAHMET VE BAĞIŞLANMA AYINDAYIZ”

Başkanımız, Ramazan ayının milli birlik ve beraberliğin zirve yaptığı günler olduğunu belirterek “ 11 ayın sultanı Ramazan ayını bir kez daha yaşamanın mutluluğu içindeyiz. Ramazan, İslâm’ın rahmetle yoğrulmuş adaletini, bilgi ve hikmetle bütünleşmiş ahlâkını bütün insanlığa gösteren bir aydır. Ramazan ayı Müslümanların Allah’ı idrak ettikleri, kendilerine rızık olarak verilen nimetleri paylaştıkları bir aydır. Bu mübarek ay, oruç ibadetinin yanı sıra yardımlaşma ve dayanışma duygusunu da ön plana çıkarmaktadır. Ayrıca nefislerimizi terbiye etme fırsatını iyi değerlendirilmemiz gerekiyor. Allah’a olan kulluk şuurunun derinden hissedildiği, milli birlik ve beraberliğimizin zirveye çıktığı Ramazan ayı, İslam Âlemine, Türk dünyasına ve İskilipli hemşerilerimize kutlu olsun” dedi.