BAŞKAN ALİ SÜLÜK STADYUMDA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Başkan Ali Sülük  yapım çalışmaları devam eden İlçe Stadyumunu yerinde inceledi.İskilip Belediyesi Fen işleri ekiplerinin çevre düzenlemelerini yaptığı  İskilip Şehir Stadyumunda çalışmalar devam ediyor. İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük stadın bitirilmesi için, belediye yetkililerini seferber etti. Kış şartlarının ağırlığı ve İlçedeki Kulüplerin maçlarını Bayatta oynamak zorunda kaldıklarını ifade eden Başkan Ali Sülük, İlçe stadyumunun ivedilikle bitirilmesi için gayret sarf ettiklerini ifade etti. Başkan Ali Sülük konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Fen işleri ekiplerimizin bitirme çalışmalarını sürdürdüğü İlçe Stadyumumuzda, mesai arkadaşlarımızın çalışmalarını yerinde inceledim. İlçe Stadının ivedilikle bitirilip, sporcularımızın zorlu kış şartlarında sıkıntı yaşamamaları için birimlerimize gerekli talimatlarımızı ilettik.” Dedi.