BAŞKAN ALİ SÜLÜK ÇAVUŞ MAHALLESİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Başkan Ali Sülük Mahallelerde

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük Çavuş Mahallesine giderek vatandaşların sorunlarını dinledi. Çavuş Mahallesi Muhtarı Ali Singer’in de hazır bulunduğu toplantıda, Ali Sülük incelemelerde bulundu. Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Ali Sülük, Belediye imkanlarının el verdiği sürece istenilen isteklerin yerine getirileceğini vatandaşlara bildirdi.Belediye Başkanı Ali Sülük, mahalle içerisindeki duvar ve çeşmede incelemelerde bulundu. Başkan Ali Sülük ziyaret sonrası yaptığı açıklama da ” Çavuş Mahallesinde vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinleyerek,eksiklikleri yerinde inceledik.Mahalle sakinlerimizle istişare içerisinde, belediyemizin imkanları ölçüsünde aksaklıkları gidereceğiz. Hemşerilerimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. ” Dedi.