İSKİLİP BELEDİYESİ Haberler İSKİLİP’TE YENİ HAFIZLIK VE KUR’AN KURSLARININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İSKİLİP’TE YENİ HAFIZLIK VE KUR’AN KURSLARININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İSKİLİP’TE YENİ HAFIZLIK VE KUR’AN KURSLARININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ post thumbnail image

 

İskilip Müftülüğü tarafından hayata geçirilen Yenicami Büyüktaş Hafızlık Kız Kur’an Kursu, Tokatlı Camii Gençlik Merkezi ve Ebussuud Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nun açılışları, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut’un katılımıyla gerçekleşti. Törene Kaymakam Sayın Ramazan Polat, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirci, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve daire amirleri de katıldı.

Açılış hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanımız İsmail Çizikci, bu tür eğitim yuvalarının ilçemiz için ne kadar kıymetli olduğunu vurgulayarak şu ifadelere yer verdi: “İlçemizde manevi değerlerimize sahip çıkan, çocuklarımıza ve gençlerimize doğru yolu gösteren bu tür eğitim yuvalarının açılması bizler için çok kıymetli. Kur’an-ı Kerim’i öğrenmek ve hayatlarına rehber edinmek isteyen evlatlarımız için bu mekanların ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İskilip’in kültürünü ve değerlerini yaşatacak projelere her zaman destek vermeye devam edeceğiz.”

Başkan Çizikci, bu hizmete katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, “Bu vesileyle, evini böyle güzel hizmetlere vakfeden kıymetli ağabeyim Emekli Vali Mehmet Büyüktaş’a, emeği geçen herkese ve açılışımıza teşrif eden Sayın Sedide Akbulut’a yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim, bu kurslarda eğitim alacak çocuklarımızın yolunu ve bahtını açık eylesin.” ifadelerini kullandı.