İmar Planı Onaylandı, Yol Yapımına Başlandı
İskilip’in ekonomik kalkınma yolculuğunda hayati bir öneme sahip olan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesinde önemli bir eşik daha aşıldı. Üç kilometrelik yol yapımına başlanırken, projenin imar planı da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.
Belediye Başkanımız İsmail Çizikci: “Bu Projeyi Hep Birlikte Hayata Geçireceğiz”
İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci, gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamada, OSB’nin ilçenin olmazsa olmazı olduğunu vurguladı.
“Kaymakamımız Sayın Ramazan Polat ile birlikte uzun süredir hem altyapının oluşturulması hem de yatırımcıların bölgeye kazandırılması için yoğun bir mesai harcıyoruz. Yol yapım çalışmalarımız başladı, imar planımız onaylandı. Allah’ın izniyle, bu büyük projeyi hep birlikte hayata geçireceğiz,” dedi.
Parselasyon Aşamasına Geçiliyor
İmar planının onaylanmasının ardından, önümüzdeki süreçte parselasyon çalışmalarına geçilecek. Bayram sonrası altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yaklaşık maliyetler netleştirilecek ve yatırımcılara sunulacak.
Teşekkür Mesajı: “Destek Veren Herkese Minnettarız”
Belediye Başkanımız İsmail Çizikci, açıklamasında sürece katkı sağlayan kişi ve kurumlara da teşekkür etti:
“Sayın Valilerimize, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Sayın Recep Çıplak’a, Kaymakamımız Sayın Ramazan Polat’a, yerel basın mensuplarımıza ve kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Çorum Milletvekillerimiz Sayın Oğuzhan Kaya ve Sayın Yusuf Ahlatcı başta olmak üzere desteklerini esirgemeyen tüm siyasilerimize, İl Özel İdaresi çalışanlarına ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.”
İstihdama Katkı, Geleceğe Güç
İBelediye Başkanımız sözlerini şu ifadelerle tamamladı:
“Kimse umudunu kaybetmesin. Bugün bu müjdeli gelişmeyle bayrama daha büyük bir moral ve sevinçle giriyoruz. İskilip’in sanayi potansiyelini artıracak, istihdamı güçlendirecek bu projeyi kararlılıkla hayata geçireceğiz.”
İskilip Organize Sanayi Bölgemiz İlçemize Hayırlı Olsun
İskilip Belediyesi olarak tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutluyor, sağlık, huzur ve bereket dolu günler diliyoruz.
