Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Geleneksel Festivalimizin 3. Gününü tamamladık.
Sosyal Belediyecilik düsturuyla çıktığımız bu yolda, Festivalimiz kapsamında düzenlenen Toplu Sünnet Şöleninde 67 çocuğumuz erkekliğe ilk adımını attı. Başbuğ Alparslan Türkeş Parkında düzenlenen etkinliklerde; İlçe Müftülüğümüz tarafından Mevlid-i Şerif okundu. Sonrasında çocuklarımıza hediyeler dağıtıldı, çeşitli etkinlikler ve yarışmalar düzenlendi. Katıldıkları için çocuklarımıza ailelerine ve yakınlarına çok teşekkür ediyorum.
Çorum Belediyesi Mehter takımı yeri göğü inletti. Sevilen Türk Marşlarıyla vatandaşlarımıza keyif dolu anlar yaşattı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
İlimizin sevilen yerel sanatçılarından Rasim Kopar birbirinden güzel şarkılarını coşkulu kalabalık ile birlikte söyledi.
Ankaralı Yasin’in performansıyla başlayan konserimiz gençlerimizin de yoğun ilgisiyle sahne önlerine kadar taştı. Vatandaşlarımız oyun havalarını birlikte söylediler, bütün şarkılara yoğun kalabalık eşlik etti.