İSKİLİP BELEDİYESİ

Aşevimizi Ziyaret Ederek Yemek Dağıtımında Bulunduk

Sosyal Belediyecilik bilinciyle vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz, yaşlı ve ihtiyaç sahipleri için günlük sıcak yemek hazırlanan aşevimizi ziyaret ederek, yemek dağıtımı yapan personellerime eşlik ettim.

Göreve geldiğimizden bu yana sosyal belediyecilik hizmetlerini artırarak her vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dokunmak için aşevini kurarak hizmete sunduk. Aşevimizde pişen yemeklerimiz ilçe genelinde her gün 350’ye yakın insanımıza ulaşıyor. Evlerinde sıcak yemek hazırlama imkânı olmayan yaşlı ve engelli vatandaşlarımız başta olmak üzere bakıma muhtaç vatandaşlarımız bu hizmetimizden yararlanıyor.

Her gün eksiksiz bir şekilde yemek dağıtımı yaparak vatandaşlarımızın gönlüne dokunan personellerime, aşevimize desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkür ederim.