İSKİLİP BELEDİYESİ

Filistin Konulu Öğrenci Sergisi

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu tarafından Filistin’de yaşanan zulme dikkat çekmek amacıyla düzenlenen ‘Filistin’ konulu öğrenci sergisine, Kaymakamımız Sn. Ramazan Polat, Belediye Başkan Vekilim Hatun Çam, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanım Mehmet Aktaş, Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Mehmet Demirci, Meclis Üyem Murat Kiraz, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hayrullah Bodur ve daire amirlerimiz katılım sağladı.

Acıları tarif etmek tanımlamak çok zor, Filistin’in haksız işgal edilen topraklarına direnen halka karşı millet olarak yürekten destek vermekteyiz. Zulme sonuna kadar isyan etmekte, acılarını yürekten paylaşmaktayız. Bu serginin hazırlanmasında ve bu zulmün dünyaya duyurulmasında emeği geçen herkese ve öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum. Orada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum.