İSKİLİP BELEDİYESİ

Kızılay Haftası Sergisi

Türk Kızılay İskilip Şubesi tarafından, Başbuğ Alparslan Türkeş Parkında düzenlenen ‘Kızılay Haftası Sergisine’ Kaymakamımız Sayın Ramazan Polat, Meclis Üyem Hatun Çam, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Yöneticileri ve Daire Amirlerimiz ile birlikte katılım sağladık.

Sergi gezimiz sonrasında Kaymakamımız ile etkinlik kapsamında kan bağışında bulunduk. Türk Kızılay’ının başlattığı projelere katkı sunmaktan memnuniyet duyuyorum.

Kaynağı sadece insan olan ve başka bir yolla temini mümkün olamayan kan ihtiyacını karşılamanın yolu, gönüllü bağışlardan geçmektedir. Bir tek hayatın dahi kurtulmasına vesile olabilirsek ne mutlu bizlere. Bu farkındalığın oluşmasına katkı sunan Kızılay’a teşekkür ederim. Sağlıklı olan herkesi kan bağışı yapmaya davet ediyorum.