İSKİLİP BELEDİYESİ

Depremzedelere İskilip Dolması İkramı

Belediyemiz olarak , Çorum Valiliğimiz Koordinesinde bulunan Kahramanmaraş Afşin ilçesinde İskilip Dolması ikramında bulunuldu. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Ali Sülük “11 ilimizi sarsan asrın felaketinden sonra yaraları sarmaya çalışıyoruz. İlçemizden, bugüne kadar 28 Tır yardım malzemesi bölgeye gönderilmiş, buna ilaveten 10 tır yardım malzemesi de hayırsever iş adamları tarafından bölgeye ulaştırılmıştır. İlçemizde 222 depremzede kardeşimizi en iyi şekilde misafir etmeye çalışıyoruz.

Afad koordinesinde; Kahramanmaraş Afşin ilçesinde depremzedelere ve sahada çalışan ekiplere İskilip dolması ikramında bulunuyoruz. Belediyemizin öncülüğünde hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile 15 kazan İskilip Dolmasını 35 kişilik gönüllü personelimizle buradaki halkımıza sunmaktan gurur duyduk.

İkram çadırlarımıza teşrif eden; Valimiz Mustafa Çiftçi, Kaymakamımız Yunus Emre Vural, Milliyetçi Haraket Partisi İl Başkanım Agah Karapıçak, Çorum Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın, Osmancık Belediye Başkanımıza Ahmet Gelgör, Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven ve Meclis üyem Murat Kiraz’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, Yaralılarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum. Aziz Milletime geçmiş olsun.” Dedi.