İSKİLİP BELEDİYESİ

Öğrencilere Servis Jesti

Belediye Başkanımız Ali Sülük’ün talimatları doğrultusunda pandemi nedeniyle ara verilen Okul Servisi Projesi tekrardan faaliyete geçti.

Ulaştepe Mahallesi Göynük ve Karatepe bölgesindeki öğrenci servislerinin bulunmadığı yerleşim yerlerinde yaşayan ilkokul öğrenciler için ücretsiz okul servisi hizmeti tekrardan başladı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet ettiklerini belirten Başkanımız, “Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda zorlu kış aylarında okul servisinin uğramadığı, Ulaştepe Mahallesi, Göynük ve Karatepe bölgelerindeki çocuklarımızı her sabah evlerinden alıp okullarına bırakıyoruz. Belediyeciliğin alışılagelmiş hizmetlerden ibaret olmadığını, sosyal devlet anlayışının gereği olarak, insan odaklı hizmet verme anlayışımız her alanda devam edecek” dedi.