İSKİLİP BELEDİYESİ

Çalışmalarımıza Aralıksız Devam Ediyoruz

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerimizle, ilçenin dört bir yanında çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz.

Ekiplerimiz kilit parke tamiratı haricinde; Hacıpiri Mahallesi Kazanlı Mevkiindeki imar yolu çalışması, Erenler Mahallesi ile Bahabey Mahallesi arasına Köprü çalışması, Meydan ve Bahabey Mahallelerine yapılacak olan Çocuk Parkları için zemin hazırlama çalışması, Kaleboğazı Mahallesinde ise Çeşme yapım çalışmalarına devam ediyor.

Başkanımız yapılan çalışmalar ile ilgili, “Çalışmalarımızın bir kısmı tamamlanırken, bir kısmı halen devam ediyor. Hedefimiz, ilçemizi yaşam seviyesi yüksek şehirler arasına katabilmek. İlçemizin noksanlarını tamamlamak için tüm ekiplerimizle hizmet etmeye çalışıyoruz. Tek amacımız yaşanabilir bir İskilip oluşturmak” dedi.