BAŞKANIMIZ ALİ SÜLÜK ÖĞRENCİLERE KALEM HEDİYE ETTİ

Belediye Başkanımız Ali Sülük İlköğretim haftası münasebetiyle Azmi Milli İlkokulunda düzenlenen programa katılım sağladı. Program sonunda öğrencilerin hepsine kalem dağıtan Belediye Başkanımız Ali Sülük, çocuklar ile birlikte hatıra fotoğrafı çekindi.
Öğrenci öğretmen ve velilerin katıldığı programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atçıoğlu’da katılım Sağladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü, Belediye Başkanı Ali Sülük’ün eğitim camiasına ve okullara verdiği desteklerden bahsederek teşekkürlerini iletti. Başkanımız Ali Sülük’te okulların ihtiyaçları durumunda her zaman yardıma hazır olduklarını bildirdi. Konu ile ilgili bir açıklama yayınlayan Belediye Başkanımız Ali Sülük; “İlköğretim haftası münasebetiyle Azmi Milli İlkokulunda düzenlenen programlara katılım sağladık. Geleceğimizin teminatı yavrularımıza kalem hediye ettik. Bu güzel organizasyon nedeniyle Azmi Milli İlkokulu idareci ve öğretmenlerimizi yürekten tebrik ederim. Yeni eğitim öğretimi yılının ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan dilerim. Rabbim bütün evlatlarımıza zihin açıklığı versin.” Dedi.