SİNEKLE MÜCADELEYE DEVAM EDİYORUZ

Vatandaşlarımızın, yaz aylarını sivrisinek sorunu yaşamadan geçirmesi için yoğun çaba harcıyoruz.

Nisan ayında başlattığımız larva ilaçlama çalışmasıyla, sineklerin yaşamlarını sürdürdüğü rögarlar, dereler, bataklık alanları ve çeşmeler çevreye ve diğer canlılara zarar vermeyen ilaçlarla Ekiplerimiz tarafından ilaçlanarak; sivrisineklerin çoğalmasının önüne geçilmişti. Belediye Ekiplerimiz, sıcakların başladığı ilk günden bu yana başlattığı sinek ve haşerelerle mücadeleye aralıksız devam ediyor.

İSKİLİP İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Belediye Başkanımız Ali Sülük, ilçede yaşayan tüm vatandaşların sağlığı ve mutluluğu için çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Biz tüm imkânlarımızı halkımız için seferber ediyoruz. Yaz aylarında en çok şikâyet aldığımız konu sivrisinek oluyor. Ekiplerimiz kış döneminde sisleme yöntemiyle daha sivrisinekler üremeden sinekle mücadeleye başlıyor. Bunun yanında; Mayıs ayından Kasım ayına kadar da uçkun mücadelemiz 14 mahallemizde düzenli olarak gerçekleşiyor. Gece ilaçlaması olarak gerçekleşen bu mücadele ile de vatandaşlarımızın sivrisinek sorunu yaşamasının önüne geçmek istiyoruz. Sevgi, emek ve güvenle, İskilip için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.