İSKİLİP BELEDİYESİ
Haberler

BELEDİYE GÜREŞ TAKIMIMIZI ÇOŞKUYLA KARŞILADIK

    Belediye İskilip Spor Kulübü Güreş Takımı Sporcularımızı, ilçe girişinde coşkuyla karşıladık.
 
    Edirne de düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreş Müsabakası Tozkoparan Kategorisinde şampiyon olan Ferhat Yiğit ve Sporcularımızı, coşkuyla karşıladık. Belediye Başkanımız Ali Sülük, Belediye İskilip Spor Kulübü Güreş Takımı Sporcularımızı tek tek tebrik etti.
 

SARI FIRTINAYA YARIM ALTIN, HOCASINA BİR MAAŞ İKRAMİYE

 
    Belediye Başkanımız Ali Sülük, İlçemizin adının duyuran ve şampiyonluklarıyla göğsümüzü kabartan Sarı Fırtına Ferhat’ı Yarım Altın ve Hocası Âdem Uysalı ise 1 maaş ikramiye ile ödüllendirdi.
 
    Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada, “Edirne’de düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşlerinden şampiyonlukla dönen Sarı Fırtınamız Belediye İskilipspor güreşçisi Ferhat Yiğit’i karşılayarak; kendisini, hocasını ve takım arkadaşlarını başarılarından dolayı tebrik ettik. Milli Güreşçimizi yarım altın, Belediye İskilipspor Güreş Takımı Antrenörü Âdem Uysalı bir maaş ikramiye ile ödüllendirdik. İlçemize bu güzel gururu yaşatan değerli evladımız Ferhat Yiğit’e teşekkür eder, nice nice başarıları arkadaşları ile birlikte bizlere yaşatmasını yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.