“ASFALT TAMİRATINA” HIZ KAZANDIRDIK

Belediyemiz, kent merkezinde cadde ve sokaklarda yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Kent merkezimizde çalışmalarına hız veren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz, deformasyona uğrayan caddeler ve mahalle yollarında gerçekleştirilen tespit çalışmalarının ardından sıcak asfalt ile yolları sürücüler için daha güvenli ve konforlu hale getiriyor. Ekiplerimiz bu kapsamda, son olarak Meydan Mahallesi’nde gerçekleştirdiği çalışmalar ile yollarda meydana gelen çökmeleri doldurarak; yolun tamiratını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada, “ Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ekiplerimizin yürüttüğü çalışmaları vatandaşlarımızın da memnuniyetle karşıladığını görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.