ŞEHİTLİK ANITINDA ÇALIŞMA BAŞLATTIK

İlçemiz Şehitlerinin isminin yazıldığı Şehitlik Anıtında Belediye olarak çalışma başlattık.

Belediye Başkanımız Ali Sülük’ün talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz, İlçemizde Şehitlik Anıtı olarak bilinen ve vatanımız için şehit düşmüş şühedanın isimlerinin yazıldığı kitabelerin bulunduğu anıtlıkta tadilat çalışması başlattı.

VEFA BORCUMUZU ÖDEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada, “ Vatanımız için şehit düşmüş Mehmetçiğimize ithafen yapılan anıtta tadilat çalışması başlattık. Onların ölümsüz isimlerini unutturtmamak için Şehitlik Anıtımızı koruyup, düzenli olarak bakımlarını yapacağız. Onlara vefa borcumuzu buranın bakım ve tadilatıyla ödeyemeyiz ama vefa borcumuzu ödemeye devam edeceğiz ” dedi.