ÖRENSEKİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINA İTFAİYEMİZ ANINDA MÜDAHALE ETTİ

İlçemize bağlı Yukarı Örenseki Köyümüzde çıkan yangına, İskilip Belediye İtfaiye Müdürlüğü Ekiplerimiz anında müdahale etti.

Çevre İlçeler arasında teçhizat, araç ve personel bakımından ilk sırada yer alan İskilip Belediye İtfaiye Müdürlüğümüz çıkan yangına anında müdahale ederek yangının köyde bulunan çevre evlere sarmasını önledi. Saat 17.03 sularında gelen ihbar üzerine çıkış yapan İtfaiye Ekiplerimiz, Yukarı Örenseki Köyü sakinlerinden Paşa Yardımcı ve Orhan Yardımcının yanan evini söndürme çalışmalarına başladı. Yangında Paşa Yardımcı ve Orhan Yardımcının evleri yanarken, Muhittin Yardımcının ise ahırı yangında kullanılamaz hale geldi.

Belediye Başkanımız çıkan yangınla ilgili yaptığı açıklamada, “ Yukarı Örenseki Köyümüzde çıkan yangın İtfaiye Ekiplerimizin hızlı ve etkin müdahalesi ile kontrol altına alınmıştır. Yangında can kaybı olmaması en büyük tesellimizdir. Yangın nedeniyle Yukarı Örenseki köyümüze geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah’ım beterinden saklasın” dedi.