BAŞKANIMIZ, GÜREŞÇİLERİ KIRKPINARA UĞURLADI

Belediye Başkanımız Ali Sülük, tarihi Kırkpınar Güreşlerine katılacak olan Belediye İskilipspor güreşçilerini yolcu etti.

660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde düzenlenecek olan güreş müsabakasına Belediye İskilip Spor Kulübümüz 9 Sporcumuzla katılırken, pehlivanlarımız Tozkoparan, deste, ayak ve teşvik kategorilerinde ter dökecekler.

” DAİMA ÇALIŞMALARINIZDA DESTEK OLACAĞIZ “

Belediye İskilipspor güreşçilerinin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Başkanımız yaptığı açıklamada, “ Güreşçilerimiz hem kulübümüz adına hem de İlçemiz adına önemli başarılar elde ediyorlar. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde de bizleri layıkıyla temsil edeceklerine inanıyorum. Kırkpınar güreşlerine ilçemizden sporcuların katılması bile önemli bir başarıdır. Ayrıca ilçemizin ve Belediye İskilipspor Kulübümüzün adının Kırkpınar’da yer alması da çok önemlidir. Daima çalışmalarınızda destek olacağız. Başarılar diliyorum” dedi.

” DUALAR BEKLERİZ “

Ziyarette Başkanımız Ali Sülük’e çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Güreş Takımı ve Milli Takımlar Güreş Antrenörümüz Âdem Uysal, “ Tarihi Kırkpınar Yağlı güreşlerinde İlçemizi ve Kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeyi çalışacağız. Ayrıca Dmax Türkiye Kanalı güreş Müsabakalarını 09.07.2021 Cuma Akşam 18.30’dan itibaren naklen yayınlayacaktır. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Ali Sülük Bey’e çok teşekkür eder, siz değerli halkımızdan da dualar bekleriz” dedi.