BAŞKANIMIZ ŞAMPİYONU ÖDÜLLENDİRDİ

Belediye Başkanımız Ali Sülük, 2. Defa Türkiye Şampiyonu olan Enes Kavlu’yu ödüllendirdi.

Belediye Başkanımız Ali Sülük, Antalya İli Kemer İlçesinde düzenlenen 11 – 12 yaş kategorisi 48 kiloda mücadele eden, 104 kişi arasında finale kalan ve Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü Sporcusunu tuşla yenerek 2. Defa Türkiye Şampiyonu olan Belediye İskilip Spor Sporcusu Enes Kavlu’yu, çeyrek altınla ödüllendirdi.

Başkanımız yaptığı açıklamada, “ Çıktığı müsabakalarda başarıdan başarıya koşarak 2. Defa Türkiye Şampiyonu olan Belediye İskilip Spor Güreşçimiz Enes Kavlu’yu, başarısında büyük emekler sarf eden hocası Âdem Uysalı ve yetişmesine vesile olan ailesini tebrik ederim. Başarın daim olsun pehlivan” dedi.