YAZ GÜREŞ KURSU KAYITLARIMIZ BAŞLADI

Belediye İskilip Spor Güreş Takımımız yaz sezonunda gençlerin güreş eğitimi alması için Yaz Güreş Kursu düzenliyor.

Çıkardığı yeteneklerle Avrupa da ve Dünya Güreş Müsabakalarında adından sıkça söz ettiren Belediye Güreş Takımımız yeni yetenekleri keşfederek; başarısını sürdürmek istiyor. 8 hafta sürecek Yaz Güreş Kursu ile ilçe gençlerine güreş eğitimi verecek olan Belediye İskilip Spor Güreş Takımımız, başarı gösteren sporculara da sporcu lisansı çıkarılacak.

Belediye İskilip Spor Güreş Takımı ve Milli takım Antrenörümüz Âdem Uysal yaptığı açıklamada, “ İlçemizin özünde ve toprağında olan güreş sporunu daha da yaygınlaştırmak hedefiyle gençlerimizin yaz sezonunu dopdolu geçirmesi için Yaz Güreş Kursu düzenliyoruz. Yeni yeteneklerle ulusal ve uluslar arası müsabakalarda ilçemizi ve Ülkemizi en güzel şekilde temsil etmeye, bayrağımızı dalgalandırmaya devam etmeyi planlıyoruz. Yavrularımızın da spor ahlakıyla yetişmesini istiyorsanız son kayıt tarihi olan 25 Temmuzdan önce kayıtlarınızı yaptırmada acele edin” dedi.