BAŞKANIMIZ KÜTAPHANEYE KİTAP DESTEĞİNDE BULUNDU

Belediye Başkanımız Ali Sülük, Ceza İnfaz Kurumunda kurulacak kütüphaneler için kitap bağışında bulundu.

Belediye Başkanımız Ali Sülük, Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlıklarınca düzenlenerek Ceza İnfaz Kurumu kütüphaneleri için hayata geçirilen “Bir Kitap Bir Umut” kitap bağış kampanyasına, destekte bulundu. Belediye Meclis üyesi Murat Kiraz ile birlikte İskilip Adliyesi Kitap kabul bölümüne bağışta bulunduktan sonra, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Çubuk, Başkanımız Ali Sülük’e teşekkür belgesi takdim etti.

Kitap bağışından sonra açıklamada bulunan Başkanımız, “Belediye Meclis Üyemiz Sayın Murat Kiraz bey ile Adalet Bakanlığı tarafından düzenlenen “ Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağışı” kampanyasına katılım sağlayarak, hediyemiz olan kitapları takdim ettik. Ziyaretimiz esnasında göstermiş oldukları nazik karşılama, yakın ilgi ve alakaları için, Cumhuriyet Savcısı Sayın Mehmet Çubuk ve Adalet sarayı çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.