TARIMSAL SULAMA BENDLERİNİ DÜZELTİYORUZ

İlçemizde etkili olan yağışlardan sonra gelen sel baskını sonrası zarar gören Tarımsal Sulama Bentlerimiz, Belediye Ekiplerimizce düzeltiliyor.

İlçemizde etkili olan yağışlar sonrasında, geçtiğimiz ay ilçemize kazandırdığımız Tarımsal Sulama Kanalları zarar gördü. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Tarımsal Sulama Birimi Ekiplerimiz zaman kaybetmeden, Kanal ve Bentler de başlatılan çalışma ile bozulan kanallara ve bentlere müdahale ederek, bozulan yerlerin tamiratına başladı.

Başkanımız yaptığı açıklamada, “ İlçemizde meydana gelen yağışlar sonrasında oluşan Sel Afeti sonrasında, Tarımsal Sulama Bentlerimizin ve Kanallarımızın zarar gören bölgelerinin tamiratını Belediye ekiplerimizle yapıyoruz. Çiftçimizin yanında olmaya ve desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.