ÇORUM BAROSU BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ

Çorum Baro Başkanlığı ve Yönetim Kurulu, Belediye Başkanımız Ali Sülük’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Çorum Baro Başkanı Avukat Kenan Yaşar, Baro Başkan Yardımcısı Avukat Turan Kalıpcı, Türkiye Barolar Birliği Delegesi Avukat Ekrem Sülük Yönetim Kurulu Üyesi Avukat İbrahim Şimşek ve Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Âdem İşli, Başkanımız Ali Sülük’ü makamında ziyaret ederek, beraberinde getirdikleri hediyeyi takdim ettiler.

Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Başkanımız, “Nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için, Çorum Baro Başkanı Avukat Sayın Kenan Yaşar, Baro Başkan Yardımcısı Avukat Sayın Turan Kalıpçı, Türkiye Barolar Birliği delegesi Avukat Sayın Ekrem Sülük ve Yönetim Kurulu üyesi Avukat Sayın İbrahim Şimşek ve Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Adem İşli beyefendilere teşekkür ederim. Değerli Avukatlarımıza İlçemize duydukları büyük muhabbetten dolayı şükranlarımı sunarım” dedi.