SARI FIRTINAYI ÇOŞKUYLA KARŞILADIK

Avrupa Şampiyonasından dönen Sarı Fırtına Ferhat’ımızı coşkulu bir şekilde karşıladık.

Belediye İskilip Spor Kulübü Güreş Takımı Sporcumuz Ferhat Yiğit, Bulgaristan’ın Sofia Kentinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonasında aldığı derece sonrasında coşkuyla karşıladık. Belediye Özel Kalem Müdürümüz Abdurrahman Öncü, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Atıf Boncuk ve Zabıta Müdürümüz Aydın Müjde, Sarı Fırtına Ferhat’ı ve Milli Antrenörümüz Âdem Uysalı ilçe girişinde karşıladı.

BİZ DE ONLARIN ARKASINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Belediye Başkanımız Ali Sülük yaptığı açıklamada, “ Evladımız, Sporcumuz, İskilip Belediye Spor Güreşçisi bugün Avrupa Arenasında madalyayla önemli bir başarıyla döndü. Hepimiz çok gururlandık. Burada kendisine, emeği geçen hocama ve ailesine çok teşekkür ediyorum. İnşaAllah bundan sonra İskilip Belediye Spor Güreşçileri daha büyük başarılara imza atacaklarına eminim. Gerek Balkan, gerek Avrupa Şampiyonasın mindere çıkacaklar. Hem hocamızdan, hem sporcularımızdan hemde ailelerinden nice nice başarılar bekliyorum. Burada aynı zamanda memleketimizin adını duyurması, İskilip’imizin adının duyurulmasının yanında aynı zamanda Türk Bayrağımızı orada dalgalandırdığı için Ferhat’a hepinizin huzurunda bir kere daha teşekkür ediyorum. Allah gücünü kuvvetini artırsın. Onu yetiştiren ailesine ve hocasına da tekrar tekrar teşekkür ediyorum. İskilip Belediye Sporumuzun da başarıları bu şekilde devam edecek. Biz de onların arkasında olmaya her zaman devam edeceğiz” dedi.