İSKİLİP BELEDİYESİ

ASFALT TAMİRAT ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Belediye Fen İşleri Müdürlüğümüz asfalt tamirat çalışmalarına devam ediyor.

Belediye sınırları içerisindeki asfalt kaplamalarında meydana gelen hasarları tamir çalışmalarına kış sezonu boyunca da hava şartlarının elverdiği ölçüde devam eden Belediye Fen İşleri Müdürlüğümüz, havaların düzelmesi ile çalışmalarını hızlandırdı.

Belediye Başkanımız Ali Sülük, asfalt kaplamalarında meydana gelen hasarların en kısa sürede tamir edileceğini ifade ederek baharın ilk günlerinde hızlı bir şekilde bu problemi gidermeye yoğunlaştıklarını belirtti.

SİZLER İÇİN ÇALIŞIYOR VE ÜRETİYORUZ

Başkanımız yaptığı açıklamada ayrıca, ” Yağış ve soğuk hava asfaltımızı yer yer deforme ettiğinden ve ayrıca elektrik ve telefon hatları için kazılan asfaltlarımızın tamiratlarını, kent içi trafiğimizi aksatacak bir boyuta ulaşmadan Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalar ile tamiratlarını yapmaya çalışıyoruz. Sizler için çalışıyor ve üretiyoruz” dedi.