“ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE” ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

Belediyemiz Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında başlattığı projelerde örnek olmaya devam ediyoruz.

Belediye Başkanımız Ali Sülük’ün talimatıyla Hilal Masa Birimimiz tarafından başlatılan projeyle sosyal alanlarda halkımıza ulaşmaya devam ediyoruz. Hilal Masa Birimimiz tarafından yürütülen projelerde; yaşlı ve bakıma muhtaç kimselerin evleri temizletilirken, yeni doğan yavrularımıza da “Hoş geldin Bebek” demeye devam ediyoruz.

TEMİZ EV, TEMİZ YAŞAM İLKESİYLE GEREĞİ ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Belediye Başkanımız Ali Sülük yaptığı açıklamada, “ Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerinde bakımlarını ve temizlik ihtiyaçlarını getirmeye devam ediyoruz. Şu ana kadar sağlık hizmetiyle 50’ye yakın yaşlı vatandaşımıza, evde temizlik hizmetiyle 30 evimiz temizlenerek 100 vatandaşımıza ulaştık. Onların duasını almanın huzuru ile yolumuza ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Temiz ev, temiz yaşam ilkesi gereği çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

BÜTÜN ÜMİDİM GENÇLİKTEDİR

Belediye Başkanımız Ali Sülük’ün eşi Selma Sülük hanımefendinin bizzat yakından ilgilendiği hoş geldin bebek projesi devam ediyor.
Başkanımız Ali Sülük, “ Tespit ettiğimiz yeni doğan yavrularımıza, “Hoş Geldin” ailelerine ise “Geçmiş Olsun” demek için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Sosyal Belediyecilik gereği hemşerilerimizin doğumundan ölümüne kadar, her an yanlarında olmaya, onların dertleriyle dertlenip, sevinçlerini paylaşmaya devam edeceğiz. Minik hemşerilerimizin yaşları uzun, ömürleri bereketli olsun. Analı babalı büyümeyi Allah onlara nasip etsin. Biz her şeyi gençliğe bırakacağız. Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir” dedi.