İSKİLİP BELEDİYESİ
Genel

MAHALLE MUHTARLARIMIZ BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

Mahalle Muhtarlarımız, Belediye Başkanımız Ali Sülük’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Hacı Piri Mahalle Muhtarımız Erol Mastan ve Meydan Mahalle Muhtarımız Alaattin Çoğal, mahallelerinde yapılan çalışmalar için Başkanımız Ali Sülük’ü makamında ziyaret ederek, teşekkür etti.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM

Ziyaret sonrasında Mahalle Muhtarlarımız, “ Mahalle Sakinlerimizin isteklerinin anında yapılması talimatını vererek mahallemize önemli çalışmaya imza atan, Belediye Başkanımız Ali Sülük Bey’e, mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ziyaretinde bulunarak teşekkür ettik ve çalışmalarında başarılar diledim” dedi.

HİZMET BİZDEN TAKDİR SİZDEN

Başkanımız yaptığı açıklamada, “ Nazik ziyaretleri için Mahalle Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Mahallelerimizin isteklerini yerinde tespit ediyor, imkânlarımız dâhilinde yapmaya gayret gösteriyoruz. Hizmet bizden takdir sizden” dedi.