İSKİLİP BELEDİYESİ

SEBZE PAZARINI KONTROLLÜ OLARAK AÇTIK

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge ile İskilip’te Sebze Pazarımızı da kontrollü bir şekilde açtık.

Covid-19 tedbirleri kapsamında tam kapanma kararıyla kapatılan, Sebze Pazarları bu hafta Cumartesi ve haftaya Cumartesi Günü saat 10 ila 17.00 arası kontrollü bir şekilde alışverişe açık olacak.

EMNİYET VE ZABITA EKİPLERİNDEN SIKI KONTROL

Gönderilen genelde belirtilen kurallara göre hareket eden İlçe Emniyet ve Zabıta Müdürlüğü Ekiplerimiz pazarda sıkı kontrole devam ediyor.
Belediye Zabıta Müdürümüz Aydın Müjde yaptığı açıklamada, “ Halkımızın can güvenliği için alınan kararlara gene halkımızı korumak için harfiyen uymaya ve halkımızı da o kurallara teşvik etmeye devam ediyoruz. Emniyet Mensuplarıyla beraber Covid-19 tam kapanma ve sürecinde sıkı kontrole devam ediyoruz ” dedi.