İSKİLİP BELEDİYESİ

MİLLİ GÜREŞÇİLERİMİZ AVRUPA ARENASINDA TER DÖKECEK

Belediye İskilip Spor Güreş Eğitim Merkezi Pehlivanlarımız, Bulgaristan Sofia Kentinde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası için Milli Takım Kampına davet edildi.

Belediye İskilip Spor Güreş Eğitim Merkezi Milli Güreşçilerimiz, 27-30 Mayıs Bulgaristan Sofia kentinde düzenlenecek olan U-15 Serbest Güreş Yıldızlar Avrupa Şampiyonası için, 09-26 Mayıs Ankara’da yapılacak olan Milli takım Avrupa Şampiyonası hazırlık kampına katılacaklar. Avrupa Şampiyonasında; 57 Kilo kategorisinde Sporcumuz Mürsel Aslan, 62 Kilo kategorisinde Sporcumuz Ferhat Yiğit ilçemizi temsil edecektir.

AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

Belediye İskilip Spor Güreş Eğitim Merkezi ve Milli Takım Güreş Antrenörümüz Âdem Uysal yaptığı açıklamada, “ İlçemiz için ter döken pehlivanlarımız artık ülkemiz için ter dökecek. Bunun bilincinde hareket ederek Avrupa Şampiyonluğu için çalışmalara başladık. Ülkemizi ve bayrağımızı en güzel temsil edecek olan sporcularımızı tebrik eder, başarıların devamını dilerim” dedi.

ÂDEM UYSAL’A MİLLİ GÖREV

Gösterdiği başarıdan ve çıkardığı Türkiye Şampiyonluklarından sonra, adını ülke genelinde duyuran, Belediye İskilip Spor Güreş Eğitim Merkezi ve Milli Takım Güreş Antrenörümüz Âdem Uysal artık Milli Takım Antrenörü olarak; Avrupa, Dünya ve Balkan Şampiyonasında ülkemizi ve ilçemizi temsil edecek.

ZAFER SİZİNLE OLSUN YİĞİTLERİM

Başkanımız Ali Sülük, “ Avrupa arenasında ilçemizi ve ülkemizi temsil edecek olan yiğitlerimi kutlar, başarılarının daim olmasını yüce Allah’tan dilerim. Zafer sizinle olsun yiğitlerim” dedi.