İSKİLİP BELEDİYESİ

YAPILAN ÇALIŞMALARI KONTROL ETTİK

Belediye Başkanımız Ali Sülük, Çavuş Mahallemizde yapılan çalışmaları kontrol etti.

Belediye Başkanımız Ali Sülük, Belediye Meclis Üyemiz Murat Kiraz ve Çavuş Mahalle Muhtarımız Ali Singer ile birlikte, Çavuş Mahallemizde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek kontrol etti. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkanımız Ali Sülük ve Meclis Üyemiz Murat Kiraz, Muhtar ve Mahalle Sakinlerimizle hasbihal etti.

MUHTAR “BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ”

Çavuş Mahallesi Muhtarımız Ali Singer, “ Bir isteğimiz olduğunda hiç tereddüt etmeden aradığımız bir başkanımız olduğu için şanslıyız. Mahalle sakinlerimizin isteklerini kısa sürede yerine getiren Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“HER MAHALLEMİZE HİZMET İLE ULAŞACAĞIZ”

Başkanımız Ali Sülük yaptığı açıklamada, “ İlçemizde ki bütün mahallelerimize adaletli bir şekilde hizmet götürmeye devam ediyoruz. Daha önce çalışmasına başladığımız Çavuş Mahallemizde yapılan çalışmayı yerinde görmek ve kontrol etmek istedik. Mahalle Sakinlerimizin isteklerini yerine getirmek için bütün ekiplerimizle seferber olup; halkımızı daha müreffeh bir hayat sürmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Yaşanılabilir bir İskilip için her mahallemize hizmet ile ulaşacağı” dedi.