TAM KAPANMADA TEMİZLİK ÇALIŞMARIMIZA HIZ KAZANDIRDIK

Belediye Başkanımız Ali Sülük’ün talimatıyla, temizlik ekiplerinin tam kapanma sürecinde çalışmaları hız kazandı.

Belediyemiz, İçişleri Bakanlığının genelgesiyle korona virüs önlemleri kapsamında uygulanan tam kapanma sürecinde yaşam alanlarını, parkları ve dereleri temizleyerek hijyenik tutmaya devam ediyor. Temizlik İşleri Birimimiz, sokağa çıkma yasağından yararlanarak düzenli olarak cadde ve sokakları hem yıkıyor hem de çöp ve atıklardan temizliyor. Mahallelerimizde yapılan çalışmaları Belediye Başkanımız Ali Sülük yakından takip ediyor.

“ HERŞEY DAHA TEMİZ İSKİLİP İÇİN”

Pandemi döneminde temizliğin önemine dikkat çeken Başkanımız, belediye olarak tüm imkânları bunun için seferber ettiklerini dile getirdi. Başkanımız yaptığı açıklamada, ” İlçe halkımız tam kapanma ile ilgili kısıtlama ve kurallara riayet ediyor. Ben öncelikle bu hassasiyetlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Bizim amacımız bu süreçte cadde ve sokaklarımızı, yaşamın olduğu her yeri temiz tutmaktır. Hepimizin sağlığı için bu gereklidir. Bu yüzden ekiplerimizle sizlerin sağlığı için hep beraber sahadayız. Evlerinde mahsur kalan yavrularımız için parklarımızı, rahatça gezip dolaşmak isteyen halkımız için de caddelerimizi pırıl pırıl etmeye çalışıyoruz. Halkımızın nezih bir ortamda yaşaması için aynı gayretle mücadele etmeye devam edeceğiz. Her şey daha temiz İskilip için” dedi.