HAVALARIN ISINMASIYLA ÇALIŞMALARIMIZ HIZLANDI

Belediyemiz Ekipleri havaların ısınmasını fırsat bilerek çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

İlçemizde havaların ısınmasıyla birlikte, Belediye Fen İşleri Müdürlüğümüz Ekiplerimizin çalışmaları hız kazandı. Havaların soğumasıyla yarım kalan çalışmalarımız kaldığı yerden devam ederken, farklı noktalarda kilit taşı döşeme ve peyzaj çalışmalarımız devam ediyor.

“ÇAMURA KİMSEYİ TERKEDEMEYİZ”

Başkanımız yaptığı açıklamada, “Alt yapı ve  doğalgaz nedeniyle bozulan yollarımızı, İlçe vatandaşlarımızı mağdur etmemek için bir an evvel bitirme uğraşına girdik. Kısa sürede yarım kalan çalışmalarımızı tamamlayıp projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Havanın ısınmasını fırsata çevirerek çalışmalarımıza azami şekilde hız kazandırdık. Ekiplerimizle birlikte sizlerin refahı için durmaksızın çalışıyoruz. Kimseyi çamura terk edemeyeceğimiz gibi bu ilçede ki vatandaşlarımızın kaderi de çamura mahkûm olmayacak. Önce İlçem ve milletim diyerek ilk günkü gayretle çalışmaya devam ediyoruz ” dedi.

“BOZULAN YOLLAR TEMİZLENDİ”

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz bahar yağmurlarının ardından Yazı kıran Mevkii başta olmak üzere çeşitli bağ ve bahçe yollarını küreyerek, temizleme çalışması başlattı.

Başkanımız yaptığı açıklamada, “ Bahar yağmurlarının ardından bozulan yollarımız için zaman kaybeden çalışmalara başladık. Yol hayat demektir ve yola verilen değer, hayata verilen değeri gösterir. Yollarımızın güvenli ve temiz olması lazım ki değerli halkımız bağına bahçesine rahat ulaşım sağlayabilsin. Bizler sizler için durmaksızın çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz ” dedi.